NOVA SPLETNA STRAN

Z veseljem sporočam, da je moja nova spletna stran končana. Izdelava spletne strani ni majhen podvig, saj se je bilo težko odločili, katere slike naj uporabim in uredim. Fotografija je zelo poseben način življenja, pravzaprav življenjski stil, pogosto pa me ljudje vprašajo, ali se lahko preživljaš samo s fotografijo. To je pošteno vprašanje in odgovor je: odvisno od tega, koliko je vloženega dela.

Kot vsak poslovni podvig, je zelo pomembna strast, ustvarjalnost in vaš pogon, tako kot oseba kot profesionalec. Tako kot s čimerkoli v življenju, se učite sproti na vsakem novem projektu v tem vedno spreminjajočem se svetu. Težko je najti tisto točko, kako tržiti svoje znanje, da ljudje vidijo vrednost pri delu z vami. Eden od razlogov, zakaj sem se odločil, da bom imel spletno mesto je dejstvo, da služi kot zelo stroškovno učinkovito komercialno sredstvo in omogoča strankam (in obiskovalcem), da lahko vidijo mojo fotografijo.

V prihodnje bom naredil še veliko več objav, s širokim temam, ki izhajajo iz vsakodnevnega dela, izzivov, s katerimi se soočim med navedenim delom, nasveti in moje misli, projekte na katerih delam in še veliko ostalih stvari. Prav tako sem navdušen nad tem, da ste uspeli priti do konca moje prve objave in bi se tudi rad zahvalil Spartaq Designs, ki so naredili tako dobro delo pri oblikovanju in postavitvi moje spletne strani – obiščite tudi njih! Upam, da vam je spletna stran všeč tako kot je meni.

In ne pozabite preveriti mojih družabnih omrežjih, kjer lahko vidite najnovejše slike katere objavljam.

Written by : Dragan

Leave A Comment