FOTOGRAFIRANJE POROKE IN GRATIS POROČNI VIDEO

Najlepši dogodek v vašem življenju mora biti popoln

Načrtovali ste poroko, razposlali vabila, naročili prave rože, rezervirali termin za lokacijo in že zdaj veste, da bo vaša poroka lep in prijeten dogodek. Vendar pa se na koncu vse tako hitro zgodi, da je lahko spomin na poročni dan zamegljen od vsega dogajanja. Zato je izbira profesionalnega fotografa, ki bo vašo poroko ujel v trenutku za vedno, toliko bolj pomembna. Čustvene in zanimive slike bodo za vas še dolga leta odlično potovanje po spominih tega enkratnega dne, zato je izjemnega pomena, da je fotograf, katerega izberete, zares odličen, profesionalen in bo znal vašo zgodbo prenesti na fotografijo.

Zakaj izbrati mene

Kot fotograf, kateremu lahko zaupate, bom vaš poročni dan fotografiral z obilico dobre volje in brez vmešavanja. Diskretno in skrbno bom iskal čudovite trenutke, nasmehe in vsako podrobnost, saj bi za vas rad naredil resnično čustvene in pravljične fotografije. Prizadevam si ustvariti kakovostne fotografije in ne količine, zato sem osredotočen na zajemanje popolnega trenutka. Bolje je imeti 300 lepih fotografij vaše poroke in ne 1000 navadnih. Vsaka fotografija bo obdelana v brezčasnem slog in bo hkrati sledila vzdušju vašega dneva.

Kaj lahko pričakujete:

  • Fotografiranje vaše poroke z ustvarjanjem močnih in dobro sestavljenih slik.
  • Fotografirajte vseh tistih skritih, čarobnih trenutkov, ki jih mnogi ljudje ne vidijo.
  • Izdelava slik, ki odražajo čustva in ambient dneva.

GRATIS POROČNI VIDEO

V sodelovanju s Spartaq Designs bom na lastne stroške omogočil zastonjsko snemanje poroke, katerega bo dobil prvi par, s katerim bom sklenil pogodbo o fotografiranju. Takšna priložnost se ne ponudi velikokrat, saj ne dobite samo profesionalno fotografiranje poroke, temveč tudi profesionalno snemanje.

Written by : Dragan

Leave A Comment